albert__ Napisano wczoraj o 16:44 Napisano wczoraj o 16:44 Witam czy posiada ktoś wymiary piasty hasans pro 7 pod kupienie szprych Cytuj
kazafaza Napisano wczoraj o 16:48 Napisano wczoraj o 16:48 Internety majo: HASSNS PRO7 Bicycle Hub HG/XD/MS 24/32Holes – Imam Cycle Store Cytuj
mateusz809 Napisano wczoraj o 17:07 Napisano wczoraj o 17:07 znalazłbyś może wymiary dla tej samej piasty ale 148x12 boost i 110x15 boost? Cytuj
kazafaza Napisano wczoraj o 18:38 Napisano wczoraj o 18:38 Prawie dałem + ale to nie są Boosty - przód ma 100 a tył 142mm. Boost powinien mieć rozstawione szerzej kołnierze zatem nie wystarczy dodać kilka mm na końcach, niestety. Jak nie zapomnę to później poszperam z poziomu kompa, w międzyczasie autor może sam ruszyć na te poszukiwania i wrzucić rysunek w temat 1 Cytuj
chester_jds Napisano wczoraj o 18:47 Napisano wczoraj o 18:47 (edytowane) yo, nieco się pospieszyłem. Ech, chciałem pokazać, że łatwo to odszukać, te wymiary, po internetach i wyszło jak zawsze ale średnica otworów na kołnierzach pewnie zostaje, więc jakaś korzyść będzie. Edytowane wczoraj o 18:47 przez chester_jds uzupełnienie 1 Cytuj
kazafaza Napisano wczoraj o 19:28 Napisano wczoraj o 19:28 Nie znalazłem w pięć minut, trzymam kciuki za poszukiwania, idę robić swoje. Swoją drogą nie zdziwiłbym się gdyby HASSNS to było to samo co Tanke, Meroca i jeszcze kilka innych... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi