Smrek Napisano Poniedziałek o 13:02 Napisano Poniedziałek o 13:02 Witam serdecznie. Mam w swoim rowerze pedały Shimano PD-GR500. Zauważyłem, że uszczelki są lekko rozwarstwione, jak by byłe trzy Niestety, same uszczelki nie występują w sprzedaży. Miał ktoś podobny przypadek? Jest na to jakiś inny sposób? EV-PD-GR500-4223.pdf Cytuj
przecietny.kolarz Napisano Poniedziałek o 13:30 Napisano Poniedziałek o 13:30 Cześć, Jeżeli uzbroisz się w cierpliwość, to za jakiś czas będę sprzątał zapasy rowerowe i pewnie znajdę takie uszczelki. Kwestia tylko czy masz czas, bo może to być za tydzień, a może być i za miesiąc, ciężko mi powiedzieć bo nie mam tego w domu. Cytuj
smw44199 Napisano Poniedziałek o 16:17 Napisano Poniedziałek o 16:17 Mam te pedały i to, że smar z nich wyłazi to norma. Jak Ci bardzo to przeszkadza, to dołóż zwykły gumowy oring, albo dwa, to ograniczy ten efekt Cytuj
Rafał87 Napisano Poniedziałek o 19:07 Napisano Poniedziałek o 19:07 Pewnie takie same uszczelki jak w pd-m520, nie znalazłem zamienników niestety. Zimową porą jeszcze będę szukał bo to słaby element w pedalach shimano i dość nietypowy kształt tych uszczelek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi