ElPolakkko Napisano 29 Grudnia 2025 Napisano 29 Grudnia 2025 Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie serwisu roweru Giant. Kupiłem jednoślad tej marki i by mieć dożywotnią gwarancje na ramę, potrzebuję wykonać tzw serwis zerowy. Znalazłem serwisy korba Wilanów i Giant fabryczna. Opinie na temat serwisów są mieszane. Może ktoś ma doświadczenie i sprawdzone miejsce gdzie można oddać nowy rower. Może być to też Lublin ewentualnie. Pozdrawiam Cytuj
Wojcio Napisano 29 Grudnia 2025 Napisano 29 Grudnia 2025 Ja miałem bardzo dobre doświadczenie z Fabryczną. Mieliśmy 3 Gianty (został jeden). Choć obawiam się, że standardowy zerowy to sprowadzenie podokręcania śrub i koniec, a nie rozbieranie do goła i składanie jak w laboratorium. Cytuj
NerfMe Napisano 30 Grudnia 2025 Napisano 30 Grudnia 2025 Potwierdzam powyższą opinię. Bardzo polecam serwis przy Fabrycznej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi