@lek Napisano 27 Kwietnia 2007 Napisano 27 Kwietnia 2007 Jednak nie jedziemy :glare: Może w maju się wybierzemy.
omen Napisano 27 Kwietnia 2007 Autor Napisano 27 Kwietnia 2007 Co do ludzi z Tychów to jade sam :twisted: :twisted: kumpel do pracy idzie ,ja raczej na pewno jutro do babki lece z ranca do Zywca, wiec w sobote sprawny bede to jak co to bede w Zywcu na PKP o 9.00 szukajcie bikera na mojej Madzi Pozdro Ale z Zaru lecimy na kołach na chate ?? oczywiście no chyba ze jakieś inne plany po zjeżdzie ;D Co do podjazdow to jest 8 km pod gore , zjazd stokiem narciarskim w dol caly czas z gorki :twisted: :twisted: Ja jutro wrzucam koszulke rekawki, bluze , "wiatrolapa" getry i nogawki, buty i kask Dzisiaj niemoglem do Zywca smignac wbijam w pociag o 7.01 z Tychów i mam nadzieje ze bikerzy z Katosów w mi beda Pozdro bedziemy na pewno bilety kupione.;] jak coś to bedziemy od 6 pod dworcem w katowicach. Wiec moze kttoś sie jeszcze do nas dobije.;] pozdrawiam i do zobaczneia w żywcu badz już pod żarem.;] jeszcze raqz napisze wiadomość do tych któży dopiero tu trafili itd. Wiec w sobote tj. 28.04 o 6:00 bedziemy czekać pod dworcem w Katowicach na chetnych na wyjazd do żywca ( przejazd pociągiem )W zywcu bedziemy pod dworcem od 8:45 do około 9:15 potem ruszamy na miedzybrodzia, gdzie zaczyna sie wjazd na g. Żar. Wjeżdzamy asfaltem. Zjeżdżamy terenem.;] potem kierujemy sie na bielsko. I z Bielska każdy jedzie w Swoja strone. Temmpo hm. nie bedziemy jechac na średnia, ani nic w tym stylu taka można powiedzieć lużna wycieczka.;] pozdrawiam i do zobaczenia pod żarem.;] --- 29.04.07.: wiec wycieczka prawie udana. Prawie ponieważ stracilismy dużo czasu na oczekiwanie na tannera i shadowa. jakies 2 godziny włącznie jak nie wiecej. potem jeszcze killo złapał podwójnego snake. Ogólnie tempo było dość wysokie bo średnia 23km/h z 146 kilosów. Wiec było nawet takie wysokie.;] Do piekar dotarliśmy na 23.;] pozdrawiam wszystkich biorących udział w tej wycieczce.;D i do zobaczenia na nastepnej.;]
Shadow265 Napisano 29 Kwietnia 2007 Napisano 29 Kwietnia 2007 Tak, wycieczka swietna, dupsko jeszcze mnei boli, ale zakwasow nei mam A co do spoznienia- to wszystko przez Tannera!!!!
omen Napisano 29 Kwietnia 2007 Autor Napisano 29 Kwietnia 2007 shadow a ile mieslicie km jak dojechaliscie do bielska? ;]
omen Napisano 29 Kwietnia 2007 Autor Napisano 29 Kwietnia 2007 nam wyszło do michałkowic 145km a potem już busem bo nieumieliśmy już. ale było jeszcze jakies 15 czy nawet 20 km do domu.
Mr0wa_1991 Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 Taaa... Mi wyszlo 170 km :] (bus mnie podwiozl ale nie tam gdziep owinien i musialem potem jechac). Bylem w domu o 23.40
wrumbrum Napisano 5 Sierpnia 2007 Napisano 5 Sierpnia 2007 mamy sierpien, czy ktos z okolic bielska chce sie przejechac na górę zar?
tobek Napisano 9 Sierpnia 2007 Napisano 9 Sierpnia 2007 Byłem w poniedziałek ;] Wyjechałem z Mysłowic i 140km zrobiłem... Wjeżdżałem kolejką, a nie drogą, stwierdziłem, że przy ponad 30 stopniowym upale nie zrobiło by mi to na dobre ;/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.