gorczanski Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Witam! Zamarzył mi się karbon, nie wiem czy słusznie, ale to chyba kryzys wieku średniego. O dziwo w tym budżecie można coś znaleźć. Czy warto pomyśleć o kupnie jednego z tych rowerów? A może są jeszcze jakieś inne warte uwagi? Czy jednak dać sobie spokój z karbonem w tej cenie? Focus Paralane 8.7 Sensa Giulia Argon 18 Equation Fuji Kasane2.3 Wzrost 182 cm, waga oscyluje wokół 90 kg, zależy mi na wygodnej pozycji i spokojnej jeździe, nie ścigam się. Z góry dzięki za wszystkie sugestie. Cytuj
Chociemir Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowane) Odwrotnie: w takim budżecie bez sensu byłoby patrzeć na aluminium. W przypadku Argona odpowiedni będzie rozmiar M. Jeśli chodzi o Focusa, ja -mając 182 cm wzrostu- na pewno wybrałbym również M-kę. Edytowane 3 godziny temu przez Chociemir Cytuj
nossy Napisano 12 minut temu Napisano 12 minut temu W okolicach tego budżetu wyrwiesz jeszcze giant defy i orbea orca m30i. I pewnie swoje kroki kierowałbym w stronę gianta, orbea, argon 18 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi