CC_PL Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowane) Cześć, nie wiem jak to się nazywa, nie bardzo się znam na odzieży. Szukam czegoś coraz nie jest przewiewne, żeby wiatr i niska temperatura rzędu 11-15 stopni mnie nie załatwiły a jednocześnie czegoś w czym człowiek zbytnio się nie poci lub tego potu się pozbywa (jednokierunkowa "membrana"). Chciałbym, żeby to było nie zbyt drogie + bazowało bardziej na bawełnie (jeśli się da) niż sztucznych materiałach. Firma - bez znaczenia (i tak nie znam żadnej). Prawie 1.9 m wzrostu. Dla faceta. Ogólnie to nie wiem czego szukam - ale Wy, mam nadzieje, wiecie. Chciałbym po prostu rozszerzyć trochę sezon MTB o zimne tygodnie i więcej skorzystać z roweru (spokojna jazda, żaden wyczyn / sport). Dzięki za podpowiedzi! Edytowane 3 godziny temu przez CC_PL Cytuj
Greg1 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Bawełna nie nadaje się do wysiłku fizycznego bo szybko nasiąka potem i nie wysycha, czyli jedziesz mokry i się załatwiasz nawet w tak wysokich temperaturach jak 11-15°C 😁 Dlatego odzież sportowa jest wykonana ze sztucznych materiałów bo te szybko schną na tobie. W takich temperaturach to spokojnie wystarczy jakaś bluza techniczna na długi rękaw plus wiatrówka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi