motobecane_ Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu mam rower decathlon riverside 500e. w rowerze jest zamontowany zestaw hamulcowy tektro tkd32, ale dźwignia jest troszkę inna niż w zwyczajnym tkd32. seria dla decathlona musiała być jakaś osobna czy coś. w każdym bądź razie muszę uzupełnić olej i chciałbym wiedzieć jakie są gwinty w gniazdach, do których podłącza się wężyki strzykawek. jeden facet ma na sprzedaż bleeding kit, ale tylko z końcówką m5 i m7. za nic w świecie nie mogę znaleźć info czy to będzie pasować. gdzieś znalazłem info, że do tektro to m5 i m6 ale to ogólne info do wszystkich hamulców co wydaje się mało pewne. Ktoś może wymieniał i wie? Cytuj
Turysta05 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ja nie znam tego hamulca, ale w innych uzupełniałem olej strzykawką i nie potrzebowałem dodatkowych rurek, wymiana to co innego, potrzebne przyrządy, np. taki uniwersalny zestaw: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi