Skocz do zawartości
  • 0

Rower elektryczny do dojazdów do pracy 20 km w 2 strony cross ?

Pytanie

Gość Łukasz
Napisano

Witam szukam roweru elektrycznego do dojazdów do pracy, w 2 strony koło 20 km będę jechał chodnikami ulicami i ścieżkami rowerowymi mam 1.80 cm wzrostu i ważę 82 kg 200 g co byście polecili mi na rynku rowerów nie ogarniam bo nie mam aktualnie roweru zakres 3000 do 6000 k max a może lepiej zwykły rower ? 

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Napisano

Jeśli "zwykły rower" to zależnie ile miejsc po drodze gdzie trzeba czekać na sygnalizacji świetlnej, drogi podporządkowane z włączeniem się do ruchu, skrzyżowania gdzie trzeba zwolnić by się upewnić o pierwszeństwie przejazdu,  czy w ogóle nie ma takich miejsc to na 10km to 30-40minu jazdy na spokojnie.

Pytanie czy wcześniej jakiś rower był użytkowany, i jaka ogólna kondycja, bo te 10km to nie powinien być problem, kwestia jeszcze obecnych temperatur i odpowiedniej odzieży. 

Cytat

(...) jechał chodnikami (...)

chodnikami bym nie jeździł, chodniki są do chodzenia ;) 
Zawsze jest jezdnia, a jak odcinek gdzie jest "strach" to jechać "na około". 

Gość
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Odpowiedz na pytanie...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...