voigtkampff Napisano Wtorek o 14:27 Napisano Wtorek o 14:27 Hej, poszukuję info jak w temacie, jaki jest fabryczny shimstack w Marin Rift Zone XR 2025. Ktoś jest w stanie to odczytać ze swojego dampera (literki w stylu HL380, MM360 pod numerem seryjnym) albo podesłać mi numer seryjny do sprawdzenia? Kupiłem okazyjnie osobno ramę, osobno damper i chcę zrobić wyjściowy tune taki jak fabryczny. Cytuj
KSikorski Napisano Wtorek o 14:58 Napisano Wtorek o 14:58 Jeśli nikt Ci nie odpowie, to napisz na steven.gravenites@marinbikes.com - odpisuje na bieżąco. Cytuj
marcin_ostrów Napisano Wtorek o 16:04 Napisano Wtorek o 16:04 W 2025 to prędzej będzie coś w stylu R25 C32 X4 a nie MM czy ML. RS zmieniło opis , jak masz stary damper to trzeba się doktoryzować. Cytuj
voigtkampff Napisano 21 godzin temu Autor Napisano 21 godzin temu W dniu 28.10.2025 o 15:58, KSikorski napisał: Jeśli nikt Ci nie odpowie, to napisz na steven.gravenites@marinbikes.com - odpisuje na bieżąco. Dzięki, napisałem do niego ale niestety dostałem odp. "Marin stosuje customowy tune specjalnie dopasowany do kinematyki naszych ram; nie powinieneś sam grzebać w damperze bo możesz go zepsuć, przyjdź do naszego serwisu to przestroimy go dla ciebie". Także wracam do punktu wyjścia, jeśli ktoś może podesłać nr seryjny dampera do sprawdzenia w trailhead to będę bardzo wdzięczny... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi