Pawel123456 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Witam całe forum. Potrzebuje waszej rady , opinii na temat Zestawu narzędzi serwisowych Park Tool PK-5. Czy warto kupić ,aby się bawić w serwis rowerowy swojego roweru oraz rodzinki a jest ich trochę i czy w tym zestawie znajdę wszystko co jest mi potrzebne?. Z góry dzięki za pomoc Cytuj
Dokumosa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Za 4k IMO nie warto. Poza tym będzie część narzędzi, których nie użyjesz nigdy. Lepiej kupować pod kątem konkretnych potrzeb. Dodatkowo np. klucze Wera są o 2 klasy lepsze i tańsze. Z pt to fajne są centrowania ts4x i przymiar do łańcucha cc4. Inne narzędzia da się kupić lepiej. Cytuj
Pawel123456 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Rozumiem dzięki wielkie za pomoc Cytuj
marcin_ostrów Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Z typowo rowerowych to ja bym się zainteresował : klucze do suportu , tarcz cl , kasety , wolnobiegu , obcinaczka do pancerzy , ściągacz do korb Dla bardziej wciągniętych centrownica , praska do nabijania sterów/pres fita. Kombinerki, imbusy , torxy , klucze płaskie , klucz dynamometryczny - nie musi mieć napisu park tool. Cytuj
Dokumosa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Klucze.specjalne i praski kupuje od chińczyka w jakości premium za przyzwoite.pieniądze. Np. nasadka do.suportu pod 1/2" kosztuje 20-30zł. Klucze.standardowe, w tym torxy czy hex z Wery albo KingTony. Kombinerki ostatnio też trafiłem na ali tej samej jakości co parktool i również z gniazdem pod zaciskanie końcówek linki. Obcinaczki do linek i pancerzy mam parktool mają stosunkowo miękkie szczęki. Nie polecam. Cytuj
Pawel123456 Napisano 53 minuty temu Autor Napisano 53 minuty temu Dzięki za pomoc. Bd kompletował tak jak piszecie. Fajnie że jest to forum i że można podpytać fachowców Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi