Xzc Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Witam, Jako, że powoli sezon dobiega końca a będą zbliżały się pewnie jakieś obniżki na rowery, zastanawiałem się nad wymianą ramy, a w zasadzie zakupy nowego roweru w podstawowej konfiguracji i przełożeniu swoich części, stąd moje pytanie bo w dość przystępnej cenie da się znaleźć reigna, którego geometria by mi pasowała na podstawowych częściach, jest tam yari 170 mm, a chciałbym przełożyć swojego liryka 150 mm ultimate na chargerze 2.1 i moje pytanie czy da się, przełożyć shafty między nimi, tzn, z liryka zrobić 170 a z yariego 150 aby wsadzić go do starej ramy i sprzedać a liryka używać jak nowy widelec w reignie ? https://www.greenbike.pl/rower-gorski-giant-reign-29-2-enduro-w-100-gotowy-p-6129.html?gad_source=1&gad_campaignid=2046572860&gbraid=0AAAAACvBgwzReQ9f8swKYgeBuxrh7BGqX&gclid=Cj0KCQjw3OjGBhDYARIsADd-uX6sqWECrr0AKIcknxKOHEuNFvhc4wm18DB46Rkp0vxvV-FNZdww0swaApa5EALw_wcB Cytuj
Dokumosa Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Tylko jeśli Lyrik nie jest nowszy modelowo niż C3 (2022r.). 1 Cytuj
Xzc Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu Nie nie jest nowszy, model z 2021 na chargerze 2.1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi