wr81 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowane) Gratulacje. Radon tylko na bike-discount.de , to marka powiązana z tym sklepem. Edytowane 3 godziny temu przez wr81 1 Cytuj
marcusromanus Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu można było myśleć dłużej ostatecznie jak pojeżdzę trochę i nie będzie to, to mogę sprzedać i kupić coś innego. Może uda się parę kg zrzucić to wtedy może bardziej będę czuł amortyzator. Cytuj
LUKULUS Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu MARINA - dla mnie odkrycie. Myślałem, że rowery typu cross wyzdychały, a ta firma mi pokazuje, że mają się rewelacyjnie. Grawel zatoczył koło ewolucji, wyprostował kierownicę i stał się crossem zachowując wszystkie atuty modnego grawelowego designu. Do tego napęd 1x12 i szerokie opony z modnym skinwall. Amortyzator - jedni bardzo go chcą mieć, inni niekoniecznie i każdy ma rację. Podoba mi się. Patrząc na rowery Marina, zrozumiałem dlaczego napęd 2x stał się faux pas . Gratuluję ekspresowego zakupu. Cytuj
wr81 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 58 minut temu, marcusromanus napisał: można było myśleć dłużej ostatecznie jak pojeżdzę trochę i nie będzie to, to mogę sprzedać i kupić coś innego. Może uda się parę kg zrzucić to wtedy może bardziej będę czuł amortyzator. Za to w tym roku pojeździsz. Amortyzatory gravelowe jakby co istnieją https://www.marinbikes.com/pl/bikes/2024-dsx-fs Cytuj
Greg1 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, marcusromanus napisał: Tego Radona można wolsce kupić czy tylko wysyłkowo? Tylko wysyłkowo. No chyba, że jakiś na olx jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi