Xzc Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Witam, W związku z tym, że mój obecny uvex jekkly ma już trochę za sobą i chodź nadal spisuje sie ok, to niestety wyściółka jest mocno zużyta a nigdzie nie mogę kupić na wymianę, w związku z tym zastanawiam się nad nowym full facem, nie jeżdżę po bike parkach, jedynie szlaki naturalne ale o dość wymagającym profilu no i w miarę agresywnie, w związku z tym nie wyobrażam sobię już jazdy w innym kasku niż full face, znalazłem opinie, że kask z tytułu jest mega lekki, w sumie widzę, że idzie go dostać za 600 zł. Moglibyście podrzucić jakieś inne propozycję w tej cenie ? I jeśli ktoś miał styczność z Dainese Linea 01 czy mógłby podzielić się opinią ? Generalnie chce aby kask był lekki i przewiewny, bardziej traktuje taki kask jak kask trailowy aniżeli dh, natomiast już kiedyś uratował mi szczękę więc garda jest must havem i nie interesują mnie tradycyjne otwarte kaski trailowe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi