Roballinho Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Wczoraj, w ostatnim dniu gwarancji (to nie żart), podczas wyjmowania klucza, rozgleciały mi się elementy, które znajdują się przed wkładką zamka. Zgłosiłem to na gwarancję, ale zastanawiam się czy w ogóle warto. Ma ktoś jakiś manual, jak te elementy powinny być poskładane? Nigdy się temu zbytnio nie przyglądałem, tym bardziej że guma zabezpieczająca skutecznie wszystko zasłaniała. Może uda mi się to z powrotem poskładać. Cytuj
RabbitHood Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Sprężynki po pinach się wysypały - więc pewnie i same piny pogubiłeś. Cytuj
Roballinho Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Pinach, czyli zapadkach? Raczej nie, bo zamek działa bez problemu. Według mnie rozleciała się osłonaprzeciwkurzowa. A te dwie sprężynki właśnie ją dociskały w czasie, kedy we wkładce nie było klucza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi