CC_PL Napisano Sobota o 16:17 Napisano Sobota o 16:17 Jakbym miał wybierać tylko między firmami, to wziąłbym GIANT-a (mają na Tajwanie ponoć jedne z najnowocześniejszych zakładów jeśli chodzi o produkcję ram rowerowych), ale specka Radona jakby lepsza Cytuj
side Napisano Sobota o 16:35 Napisano Sobota o 16:35 Ja kupiłem Focusa Jama 6.9 nowego za 8 tysięcy, w polskim sklepie Cytuj
CC_PL Napisano Sobota o 18:07 Napisano Sobota o 18:07 Focus (czy Canyon) to bardzo dobre marki. Lubię ich rowery. Cytuj
grzech1991 Napisano Niedziela o 10:15 Autor Napisano Niedziela o 10:15 focus to najtańsza marka, z problamtycznym serwisem, canyon marka internetowa z customowmi łożyskami, co kto tam lubi Cytuj
emski Napisano Niedziela o 11:40 Napisano Niedziela o 11:40 inni lubią rockraidery ... albo krosy Cytuj
grzech1991 Napisano Poniedziałek o 08:52 Autor Napisano Poniedziałek o 08:52 akurat rockrider ma dożywotnią gwarancję na ramę, 5 letnią na carbon i bezproblemowy serwis. Cytuj
NerfMe Napisano Poniedziałek o 21:42 Napisano Poniedziałek o 21:42 (edytowane) Co znaczy wg Cienie bezproblemowy albo problemowy serwis? W Decathlonie serwis najczęściej oznacza zwrot zakupu i zwrot kasy. Co jest w przypadku wielu produktów spoko, nie wiem czy tak samo w przypadku roweru. Natomiast jeśli chodzi o serwisowanie rowerów w ich sklepach to ja bym się nie odważył. Edytowane Poniedziałek o 21:43 przez NerfMe Cytuj
grzech1991 Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu obsługa gwarancyjna, no bo pogwarancyjną to robisz gdzie się da. Korzystałem z gianta, decathlonu. Focus ma opinie, gwarancji do bramy, w kontekście kupienia roweru w innym sklepie niż się serwisuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi