jagger Napisano 30 Lipca Napisano 30 Lipca Cześć. To mój pierwszy post - chyba Od jakiegoś czasu zauważyłem bicie na przednim kole. NIe wiem czy bardziej na boki, czy może góra/dół Poprawiałem opony Shwalbe Rapid Rob 27,7 i nic. Na tylnym kole wszystko OK https://drive.google.com/drive/folders/1_5Mi2glyRdvvh40PaqIfob6h4xdYwPyg?usp=sharing dwa filmy jak to wygląda Cytuj
StrayRider Napisano 30 Lipca Napisano 30 Lipca Cytat dwa filmy jak to wygląda za dużo nie widać, lepiej jakby była widoczna obręcz 😉 (a najlepiej jakby opona była zdjęta) Tak czy inaczej jeśli do tej pory z kołem było wszystko dobrze, to prawdopodobnie jakieś dobicie obręczy, krawężnik itp. Plusem jest to, że przednie koło jest łatwiej wycentrować. Potrzebny klucz do nypli, i do obejrzenia kilka wideo jak ktoś centruje np. na rowerze i trochę cierpliwości. Cytuj
uzurpator Napisano 31 Lipca Napisano 31 Lipca (edytowane) Zdejmij oponę, i zobacz? EDIT: podejrzewam, że opona Ci nie wskoczyła na rant obręczy, to daje efekt taki jak na filmiku. Edytowane 31 Lipca przez uzurpator Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi