jagger Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Cześć. To mój pierwszy post - chyba Od jakiegoś czasu zauważyłem bicie na przednim kole. NIe wiem czy bardziej na boki, czy może góra/dół Poprawiałem opony Shwalbe Rapid Rob 27,7 i nic. Na tylnym kole wszystko OK https://drive.google.com/drive/folders/1_5Mi2glyRdvvh40PaqIfob6h4xdYwPyg?usp=sharing dwa filmy jak to wygląda Cytuj
StrayRider Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Cytat dwa filmy jak to wygląda za dużo nie widać, lepiej jakby była widoczna obręcz 😉 (a najlepiej jakby opona była zdjęta) Tak czy inaczej jeśli do tej pory z kołem było wszystko dobrze, to prawdopodobnie jakieś dobicie obręczy, krawężnik itp. Plusem jest to, że przednie koło jest łatwiej wycentrować. Potrzebny klucz do nypli, i do obejrzenia kilka wideo jak ktoś centruje np. na rowerze i trochę cierpliwości. Cytuj
uzurpator Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowane) Zdejmij oponę, i zobacz? EDIT: podejrzewam, że opona Ci nie wskoczyła na rant obręczy, to daje efekt taki jak na filmiku. Edytowane 8 godzin temu przez uzurpator Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi