Graficos Napisano wczoraj o 14:17 Napisano wczoraj o 14:17 Szukam roweru MTB dla nastolatka. Myślę nad Romet Mustang M1 albo M2. Koła 29 cali. Używki chodzą po 1-1.5pln. W tym M1 są przerzutki tył Alivio, przód Tourney. W M2 nie wiem co jest ale teoretycznie jest chyba ciut lepszy osprzęt. Może ktoś b. zorientowany pomoże w wyborze roweru? Cytuj
StrayRider Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Cytat Używki chodzą po 1-1.5pln. Przy zakupie używanego trzeba się "trochę znać", bo można kupić faktycznie rower praktycznie nieużywany w dobrym(bardzo dobrym) stanie, albo rower "dojechany"(lub po prostu użytkowany z przejechaną odpowiednia liczbą km) gdzie wymiana jakiś części(chociażby opon, łańcuch) będzie finalnie zbliżać się do ceny nowego roweru. A samą wersje M1 można znaleźć od 1.5pln: Romet Mustang M1 Cytuj
Graficos Napisano 1 minutę temu Autor Napisano 1 minutę temu Dzięki. Tak wiem, że używka to zawsze ryzyko. Znam tą ofertę. Zbyt mały rozmiar :-( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi