koks21 Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Witam Siedzę już 2 dni i robię wielki przegląd ofert, dalej nie wiem co wybrać. Szukam gravela do 7k, do którego wejdą opony min. 50mm i z napędem 1x12 (od biedy 1x11). To co mi się rzuciło w oczy do tej pory to: 1. Canyon Grizl 6 1BY - lekko przekracza budżet i problem taki, że tego nie da się kupić. Cały czas niedostępny. Jakieś terminy są podane, ale ludzie mówią, że czasem się pojawia a czasem nie i znika w chwilę. 2. Rondo Ruut AL3 - już prawię się zdecydowałem ale trafiłem na wiele tematów z pękającymi obręczami. Żeby to jeden, a tego jest cała masa na forach i w komentarzach na YT. Skutecznie mnie to odstraszyło. 3. Kross Esker 5.0 GEN2 1x12 - chyba mój aktualny faworyt. Da się dostać za 5-6k. Minus to waga, w prównaniu do innych +1.5kg. Coś innego może wam przychodzi na myśl, ewentualnie co byście wybrali z tej 3? Z chęcią poczytam opinie. Cytuj
Greg1 Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Jest jeszcze Kellys Groot 90 z napędem 1x12. Lekko ponad budżet, tu np. za 7250 z kodem rabatowym w rozmiarze M (nie podałeś jaki potrzebujesz): https://bike-centrum.sk/pl/bike/1-rowery/44017-kellys-groot-90-dusty-yellow-m-2025.html?utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=c84bca9a-a264-0efc-7c6e-a4eb77d06102 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi