Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Sprzedam komplet kół mtb zbudowanych w lemonbike. Koła są na gwarancji do 3 lipca 2026.

Specyfikacja:

Tył piasta Novatec D792SB-B12, 12x148, z bębenkiem Microspline (+gratis bębenek HG z "anti bite guard"), 6 śrub, 4 zapadki, 32h. Szprychy sapim race, i nyple aluminiowe. Obręcz Stans` No Tubes ZTR Arch Mk4, asymetryczna, 622x28c.

Przód piasta Novatec D791SB-B15 15x110, 6 śrub, 32h. Szprychy sapim race, nyple aluminiowe. Obręcz Stans` No Tubes ZTR Arch Mk4, asymetryczna, 622x28c.

Producent podaje masę kół 1820 gramów, mi wychodziło z pomiaru przed złożeniem około 1850g.

Koła przejeździły jeden niepełny sezon, przebieg 1171km. Nie wymagają działań serwisowych. Na filmach starałem się pokazać jak się one kręcą: photos.app.goo.gl/oknSh4mjB3djrovK6

Do przedniej piasty mam nakładki na endcapy zgodne z RockShox torque caps, dorzucę za +50zł. 

Do kół mogę dołożyć widoczne na zdjęciach opony Michelin Wild Racer Ultimate Advanced 29x2,25 w cenie +135zł. Bardzo szybkie i lekkie opony, około 595g za sztukę.

Do kół mogę dołożyć komplet tarcz shimano XT SM-RT86 180mm przód i 160mm tył. Tarcze mają około 1,76-1,77mm grubości (nowe miały 1,80mm) w cenie +150zł.

W przypadku zakupu z oponami opony mogą być założone bezdętkowo (zaworki gratis) lub z dętkami (dętki gratis). W przypadku zakupu bez opon koła wyślę oklejone taśmą tubeless.

Możliwa wysyłka kurierem lub odbiór osobisty w Kielnie lub Gdańsku.

Cena bazowa 1000zł.

Zdjęcia: https://photos.app.goo.gl/nsPTjEgBvnLoxom8A

Edytowane przez KSikorski
literówka
  • Dodaj nową pozycję...