KSikorski Napisano 17 Lipca Napisano 17 Lipca Sprzedam komplet kół mtb zbudowanych w firmie koło-koła. Specyfikacja: Tył piasta 350, 12x148, z bębenkiem SRAM XD, centerlock, straightpull, ratchet 36. Bębenek jest nowy, nie była na nim do tej pory montowana kaseta. Szprychy sapim race, podkładki PHR i nyple mosiężne sapim polyax. Obręcz DT Swiss XM481 28h. Masa 1011g. Przód piasta 370 (choć w kwestii przodu to 350 i 370 różni jedynie grafika) 15x110, centerlock, straightpull. Szprychy sapim race, podkładki PHR i nyple aluminiowe Sapim Double Square Secure Lock. Obręcz DT Swiss XM481 28h. Masa 922g. Koła przejeździły dwa pełne sezony. Po drugim sezonie zostały prewencyjnie wymienione wszystkie nyple na nowe, szprychy skontrolowane, bębenek wymieniony na nowy. Tylna obręcz miała niewielką wgniotkę, została wyprostowana podczas serwisu. Po serwisie koła były używane w sumie przez około 200km. W zestawie z kołami daję zapasowe szprychy i nyple, przydatne w razie wkręcenia gałęzi lub innej przygody podczas wyjazdu. Obręcze na zdjęciach nie są oklejone taśmą by uwidocznić numery seryjne, przed sprzedażą okleję je taśmą tubeless. Do przedniej piasty mam standardowe endcapy oraz torque caps`y pod rockshoxa. W cenie daję komplet standardowych, za +50zł dorzucę torque capsy. Do kół mogę założyć opony specialized ground control grid T7 soil searching 29x2,35 w cenie +100zł (na dętkach) lub +120zł (tubeless). Do kół mogę dołożyć komplet tarcz shimano XT (do wyboru 2x180mm lub 203+180mm) w cenie +100zł. Tarcze mają jeszcze zapas grubości do limitu, przed sprzedażą mogę je pomierzyć. Załączam filmy prezentujące jak się te koła kręcą: photos.app.goo.gl/bcGgCvwDTjUEXP9C9 Możliwa wysyłka kurierem lub odbiór osobisty w Kielnie lub Gdańsku. Cena bazowa 1000zł. Zdjęcia: https://photos.app.goo.gl/Xa2xQNPzuFihggXp9
Rekomendowane odpowiedzi