Miro1970 Napisano Niedziela o 07:13 Napisano Niedziela o 07:13 (edytowane) Kupiony dwa lata temu jako cały rower, wykorzystałem do swojego projektu, co opisałem drobiazgowo (wraz z wagą itd.) w osobnym temacie. Niestety, w międzyczasie dostałem zajawki na stalowe rowery i skrystalizowały mi się wymagania, no i rower został rozebrany. Ten frameset przejachał maks. 300 km, niedoskonałości kolorystyczne na fotkach to po prostu popalcowanie i ślady po przedniej aluminiowej nalepce-emplemacie, która usunąłem jako brzydką. Bardzo fajna rama na zimówkę, mieszczucha, wszędołaza itd. 1. Frameset w stanie idealnym, tylko parę płytkich rysek od uchwytu stojaka na górnej rurze. Mnóstwo mocowań. Suport BSA 68, wewnętrzne prowadzenie pancerzy w przednim trójkącie. Wymienny hak. 2. Stery Accent Exe nabite w serwisie. Dobra jakość. 3. Kierownica oryginalna, wznios 30, gięcie wg specyfikacji 12 stopni, ale na bank ma minimum 14. 4. Koszyki na widelcu, lekkie, pasujące stylistycznie. 5. Dzwonek dobrej jakości pod kolor widelca. 6. Mostek 60 mm, 6 stopni, lekki, bardzo wysoka jakość, kuty, najwyższą linia KLS, grubo ponad 100 zł dałem. Dołączam oryginalny 45 mm. 7. Kapsel Wolf Tooth pod kolor widelca za 100 zł. Wysokość 5 mm, dobrze spasowany z podkładkami. 8. Zacisk sztycy 27.2 Wolf Tooth za 150 zł! Specjalna konstrukcja śruby, mocno trzyma, a nie zgniata podsiodłówki za mocno. Dołączam oryginalne zacisk i kapsel. Wymiary podane na stronie Marina, są zgodne z rzeczywistością i nie zmieniły się przez dwa lata. Proponuję 800 zł. Bez mostka KLS, zacisku i kapsla WT 200 mniej. Wtedy założę oryginalne części. Mogę wystawić na OLX. Cena bez wysyłki. Preferowany odbiór osobisty w Rybniku. Edytowane Niedziela o 07:17 przez Miro1970
Rekomendowane odpowiedzi