WolnaPolska Napisano 4 Lipca Napisano 4 Lipca Dzień dobry drodzy forumowicze, zwracam się z zapytaniem jaki możecie polecić najlepszy sposób na usunięcie licznych odprysków i sprawienie żeby rower wyglądał lepiej. Wykonałem kilka zdjęć i choćby w tych miejscach wygląda to średnio. Myślałem może o tym, żeby pomalować to jakąś farbą olejną, czy też sprayem, ale nie wiem czy wyglądało by to dobrze. Jeżeli zgadzacie się z tym pomysłem, to proszę napiszcie lub jeżeli macie własne pomysły i doświadczenie w podobnych tematach, to również chętnie o tym poczytam. Pozdrawiam Cytuj
chudzinki Napisano 4 Lipca Napisano 4 Lipca Wg mnie jak zaczniesz robić to chałupniczymi metodami to będzie wyglądać gorzej... Jak to są odpryski to najważniejsze jest właściwe przygotowanie przed malowaniem. Cytuj
smw44199 Napisano 4 Lipca Napisano 4 Lipca (edytowane) Rozebrać do gołej ramy i pomalować proszkowo, albo metalik u lakiernika. Domyślam się, że na to nie jesteś gotowy więc zostaw tak jak jest i nie ruszaj. Edytowane 4 Lipca przez smw44199 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi