GRD Napisano 20 Czerwca Napisano 20 Czerwca (edytowane) Cześć. Po długiej pauzie od rowerku naszła pora na powrót ale tym razem na gravel. Mam na oku Kross esker 2.0 gen 2 oraz Giant revolt 2, które mogę mieć w podobnej kasie tj ok 4 tys. Pytanie do was który będzie lepszy i przedewszystkim w jaki rozmiar celować. Mój wzrost to 183cm, przekrok 86cm. Edytowane 20 Czerwca przez GRD Cytuj
wolek Napisano 21 Czerwca Napisano 21 Czerwca Oba modelele bez hydrauliki. Różnią się napędem 2x w giant i 1x w kross. Zdecyduj co będzie dla Ciebie lepsze. Cytuj
SpinOff Napisano 22 Czerwca Napisano 22 Czerwca Patrzę na te tabelki z progresywną geometrią i czuję się lekko nieswojo. Wydaje się, że będzie to L-ka w Krossie i ML w Giancie. Cytuj
ernorator Napisano 23 Czerwca Napisano 23 Czerwca Jeśli ręce są standardowe to dobrze się Tobie wydaje. Cytuj
GRD Napisano 23 Czerwca Autor Napisano 23 Czerwca Mial być gravel i tu zmiana.... Rower szosowy Canyon endurace All road. Mam nadzieję że rozmiar podany przez Canyona- M będzie odpowiedni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi