astapaa Napisano Środa o 08:06 Napisano Środa o 08:06 Cześć wszystkim, moglibyście podrzucić jakiegoś sprzedawcę, markę z alieexpress gdzie mógłbym dostać w miarę dobrej jakości spodenki krótkie z wkładką, długie z wkładką, jakąś kurtkę przeciwwiatrową lub odpowiednią na rower, koszulki oddychające czy ciepłe długie rękawiczki? Chodzi mi o temperatury od -5 - do 10/15 stopni? Budżetowe termo czy kominiarki, kołnierze dokupie sobie na miejscu w Decathlonie. Wzrost 180 cm i waga 80-90 kg. No i jak się ubieracie w takich warunkach? No i pewnie głupie pytanie ale najpierw spodnie z wkładką a później na to termo?🫣 Cytuj
astapaa Napisano Środa o 08:39 Autor Napisano Środa o 08:39 Dzięki, gdzieś na redditach jeszcze polecali spexcel, ktoś coś słyszał? Cytuj
astapaa Napisano Czwartek o 05:20 Autor Napisano Czwartek o 05:20 A jakieś buty z alie ktoś mógłby polecić? Oczywiście nie najtańsze, gdzie mi się będą nogi pocić przy 20 stopniach +. Czy już lepiej jakieś budżetówki z Decathlonu wziąć? Cytuj
Eathan Napisano Czwartek o 07:28 Napisano Czwartek o 07:28 @astapaa z ubrań: YKYWbike RION DAREVIE Pierwsze dwie marki mam, używam i jestem zadowolony. Koszulki YKYWBike drugi sezon wyglądają ok. Spodenki RION drugi sezon są ok. Spodenki YKYWBike są świetne. Katuje w tym sezonie obok RION-a i uważam, że są świetne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi