Thomass13 Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu Składałem zamówienie w lemonbike Cytuj
Talrand Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Ile $$$ ci wyszły te koła? I jaka jest 'planowana' waga? Cytuj
Thomass13 Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu (edytowane) Co do 1 pytania to udało się to załatwić w cenie poniżej 2400. A co do wagi to wyjdzie jeśli wierzyć tym rubrykom 1800 g. Wiem są lżejsze ale nie będę tym jeździł tylko po szutrze czy asfalcie. Można i komplet kol kupić z waga 1100 g. Ale cena przeraża Edytowane 10 godzin temu przez Thomass13 Cytuj
Dokumosa Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Komplet fabrycznych kół XM1700 (więc na piastach 350, obręczach XM481, szprychach competition) kosztuje standardowo 520-530EUR. Do tego koła są oklejone taśmą tubeless i masz dożywotnią gwarancję). Cytuj
Thomass13 Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu Mam rozumieć że to trzeba ściągać z zagranicy. Cała zabawa z przewalutowaniem z czym sobie nie do końca dawałem kiedyś rady i temat zakupów z zagranicy jeśli nie ma płatności np. blikiem darowałem. Jedynie przyjazne zakupy gdzie maja normalnie to w Hiszpani sklep tradein Cytuj
Dokumosa Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowane) Koszt przesyłki 7-10EUR. Żadna zabawa. Sklep np. Bike24 po polsku jest dostępny. W bike-discount komplet nawet 470EUR. Ja w tym roku kupiłem w promocji ten komplet za 301EUR z wysyłką. Edytowane 9 godzin temu przez Dokumosa Cytuj
Thomass13 Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu I tak chyba.lepiej w Lemonbike jak w Bikestacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi