Talrand Napisano 5 Maja Napisano 5 Maja Ile $$$ ci wyszły te koła? I jaka jest 'planowana' waga? Cytuj
Thomass13 Napisano 5 Maja Autor Napisano 5 Maja (edytowane) Co do 1 pytania to udało się to załatwić w cenie poniżej 2400. A co do wagi to wyjdzie jeśli wierzyć tym rubrykom 1800 g. Wiem są lżejsze ale nie będę tym jeździł tylko po szutrze czy asfalcie. Można i komplet kol kupić z waga 1100 g. Ale cena przeraża Edytowane 5 Maja przez Thomass13 Cytuj
Dokumosa Napisano 5 Maja Napisano 5 Maja Komplet fabrycznych kół XM1700 (więc na piastach 350, obręczach XM481, szprychach competition) kosztuje standardowo 520-530EUR. Do tego koła są oklejone taśmą tubeless i masz dożywotnią gwarancję). Cytuj
Thomass13 Napisano 5 Maja Autor Napisano 5 Maja Mam rozumieć że to trzeba ściągać z zagranicy. Cała zabawa z przewalutowaniem z czym sobie nie do końca dawałem kiedyś rady i temat zakupów z zagranicy jeśli nie ma płatności np. blikiem darowałem. Jedynie przyjazne zakupy gdzie maja normalnie to w Hiszpani sklep tradein Cytuj
Dokumosa Napisano 5 Maja Napisano 5 Maja (edytowane) Koszt przesyłki 7-10EUR. Żadna zabawa. Sklep np. Bike24 po polsku jest dostępny. W bike-discount komplet nawet 470EUR. Ja w tym roku kupiłem w promocji ten komplet za 301EUR z wysyłką. Edytowane 5 Maja przez Dokumosa Cytuj
Thomass13 Napisano 5 Maja Autor Napisano 5 Maja I tak chyba.lepiej w Lemonbike jak w Bikestacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi