legionize Napisano 23 Kwietnia Napisano 23 Kwietnia Dzien dobry, szybkie pytanie. Czy jeśli mam mechanizm korbowy tiagra i chciałbym zamontować pomiar mocy na korbie z innej grupy to coś może nie zagrać?- dostępna korba shimano 105 lewa. Teoretycznie powinno śmigać... tak myślę. Ale proszę o upewnienie mnie w mojej racji bądź uświadomienie, ze jednak cos nie będzie kompatybilne Cytuj
KSikorski Napisano 23 Kwietnia Napisano 23 Kwietnia Jeśli głębokość osadzenia wielowypustu będzie tożsama, to co najwyżej będziesz miał niesymetrycznie rozstawione pedały. Dla przykładu FC-4700 ma q factor 150mm, a FC-R7000 ma q factor 146mm. 1 Cytuj
legionize Napisano 23 Kwietnia Autor Napisano 23 Kwietnia Właśnie o to mi chodziło. Czyli lepiej wymienić caly mechanizm korbowy? Cytuj
michalr75 Napisano 23 Kwietnia Napisano 23 Kwietnia Ja mam takie doświadczenie z ramieniem M8100 do korby M8000 - bez podkładek nie szło tego prawidłowo założyć, ale z podkładkami jest git. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi