Konrad33 Napisano Wtorek o 19:22 Napisano Wtorek o 19:22 Zbyt mocno przycisnołem manetkę tektro i coś strzeliło i biegi sie nie zmieniały stwierdzilem ze zakupie nową manetkę sprzedawca powiedzial ze shimano acera bedzie działam z przezutką tektro gdy założyłem manetke i przykreciłem linke gdzi na manetce wskazuje 1 to na kasecie jest 2 bieg a jezeli na manetce jest 9 bieg to na kasecie jest 8 bieg czy możecie pomóc Rower elektryczny Raymon Hardray e-4.0
Mihau_ Napisano Wtorek o 19:40 Napisano Wtorek o 19:40 Przed przykręceniem linki do przerzutki nie miałeś manetki w skrajnym położeniu. Odkręcić linkę, napiąć w palcach "przeklikać" manetkę na sam dół i wtedy przykręcić
Mod Team sznib Napisano Środa o 04:18 Mod Team Napisano Środa o 04:18 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi