Miro1970 Napisano 30 Marca Napisano 30 Marca Zrobił absolutnie maks. 300 km po asfalcie, żadnych usterek, pochodzi z mojego projektu opisanego w temacie Marin Kentfield. Sprzedaję, bo po prostu nie pasuje mi stopniowanie i nie potrzebuję jednak takiego zakresu. Tarcza Garbaruka nie wchodzi w skład zestawu, jest na fotkach, by pokazać, że jest prawie nie używany, nie był czyszczony. Korba M7100 52 mm. Przerzutka M8100. Kaseta M8100 - 10-51. Manetka M8100. Linka Jagwire ciemnoszara z końcówkami. 190 cm +- 2cm. Wkład suportu dedykowany do M8100. Łańcuch M8100 że spinką 116 ogniw. Dodatkowo łańcuch M7100 nierozpakowany BOX. 1200 zł plus ship.
thorcik Napisano 31 Marca Napisano 31 Marca Hej Jaka długość ramion korby? Byłaby opcja rozbicia zestawu? Bez kasety (celuję w 10-45 na lokalną płaskopolskę) i manetki (szukam i-spec)?
Miro1970 Napisano 31 Marca Autor Napisano 31 Marca Korba jak w temacie - 175. No ewentualnie mogę rozbić. Jak 175 pasuje to zaproponuj na privie uczciwą cenę. A jeśli chodzi o całość - to cena do rozsądnej negocjacji.🙂
Miro1970 Napisano 1 Kwietnia Autor Napisano 1 Kwietnia (edytowane) Z okazji 1 kwietnia cena w dół na 1150 plus ship - i to nie jest żart. 😃 Dodam, że wszystkie części kupiłem w wersji BOX - i to też nie jest żart😃 Edytowane 1 Kwietnia przez Miro1970
thorcik Napisano 1 Kwietnia Napisano 1 Kwietnia Dzięki, wrócę do Ciebie, muszę to sobie rozrysować na spokojnie niczym Jacek Gmoch. Jakby ktoś się zdecydowany trafił to nie oglądajcie się na mnie
Miro1970 Napisano 2 Kwietnia Autor Napisano 2 Kwietnia Wobec tego aktualne jako komplet, z opcją rozparcelowania. Rozumiem Cię dobrze, też wszystko rozrysowuję😀
Miro1970 Napisano 7 Kwietnia Autor Napisano 7 Kwietnia Wszystko sprzedane, oprócz manetki z linką i pancerzem - którą wkrótce wystawię osobno. Można zamknąć.🚴♂️
thorcik Napisano 10 Kwietnia Napisano 10 Kwietnia Wszystko ekspresowo otrzymałem, polecam tego allegrowicza 1
Rekomendowane odpowiedzi