Moriturus Napisano 4 Września Udostępnij Napisano 4 Września Witam wszystkich. Mam problem z powyższym modelem roweru. Przyszła paczka, rozpakowałem, włączyłem i moim oczom na ekranie komputera pokazała się informacja o tym, że muszę zrobić update firmware poprzez USB-C. I to na tyle. Mogę zsynchronizować rower z aplikacja Mission Control ale aplikacja nie posiada możliwości aktualizacji. Rower działa... powiedzmy, że działa. Komputer pokazuje tylko Proszę zaktualizować firmware. Wspomaganie silnika działa ale w jakim trybie tego nikt nie wie. Aplikacja w telefonie nie zczytuje danych z komputera, dla niej rower po prostu jest zawieszony w powietrzu i tyle. Za kilka dni zamierzam udać się do sklepu gdzie kupiłem rower (praca, praca, praca ) i spytać się - co z tym zrobić? Ale zanim się tam udam, postanowiłem spytać się tutaj - może ktoś coś jakoś Podłączałem rower kablem usb do laptopa - nawet go nie wykrył. Do telefonu - aplikacja pokazuje nadal połączenie BT. Dziękuję wszystkim za porady (nawet te głupie - nie, nie wyrzucę go na śmietnik, nie, nie oddam go jak nie działa :D) Bardziej będę się cieszył z porad z sensem Pozdrawiam Mori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 4 Września Udostępnij Napisano 4 Września Nie pamiętam dokładnie, bo nie mam teraz stycznkści ze Specenm na bieżąco, ale chyba od dłuższego już czasu sklep podczas sprzedaży powinien go zarejestrować - jakby aktywować z poziomu dealera, czego tu prawdopodobnie nie zrobił. Muszą go jakby przestawić z trybu demo Ale zadzwoń najpierw do sklepu, żeby się upewnić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moriturus Napisano 4 Września Autor Udostępnij Napisano 4 Września Problem z tym sklepem (na moje nieszczęście najbliższym serwisem autoryzowanym Speca) jest to, że nie chcę tam wracać i mieć z nimi do czynienia (sklep nie w Polsce więc nie będę robił czarnego PR tutaj ) A co do tego co piszesz - zapewne masz całkowitą rację. To w jaki sposób rower został mi dostarczony i obsługa jaką miałem daje sporo punktów do teorii, że zapakowali jak mogli i wysłali do mnie w trybie (dosłownie - PrzezNoc - nawet nie wiedziałem, że taki tryb istnieje :D) No nic. Umieszczę aktualizację jak już odwiedzę sklep. Może komuś się kiedyś przyda przy podobnym problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi