szamysz83 Napisano 31 Lipca 2024 Napisano 31 Lipca 2024 Witam. Mój dotychczasowy suport to Sram PF-A1 Suport DUB Press Fit 89.5/92mm MTB. Chciałbym aby kolejny nowy nie był tym samym, może być innego producenta. Coś tam czytałem o Tokenach, w sumie to mam stery od nich i nie narzekam - dobrze uszczelnione, nic się z nimi złego nie dzieje. Polecicie coś od siebie? Cytuj
TheJW Napisano 31 Lipca 2024 Napisano 31 Lipca 2024 Niestety niewiele jest alternatyw... Mnie szlag w końcu trafił i przeszedłem na Shimano. Token jest chyba droższy i tak samo wciskany, nie ma już skręcanego Ninja dla tego standardu. I nie jest warty tej ceny, lepiej kupować na promocjach SRAMowski i wymieniać co sezon... Chyba, że jakiś chińczyk za grosze. Cytuj
pecio Napisano 1 Sierpnia 2024 Napisano 1 Sierpnia 2024 Token nie ma Ninji do tego standardu ale ma inną zaletę...łatwo się wymienia same łożyska. Częste wprasowywanie zwłaszcza do ram karbonowych " rozbija " gniazdo i zmienia się tolerancja. Dlatego najlepiej brać taki wprasowywamy suport w którym bez oporów można same łożyska wymiemiać bez ruszania reszty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi