Marjucha Napisano 24 Listopada 2005 Napisano 24 Listopada 2005 PS. Masz może jakieś aktualne mapy ze szlakami w tych rejonach :?: Nie mam. Kiedyś przymierzałem się do zakupu mapek zrobionych przez Pascal, ale na zamiarach się skończyło. Czy jadąc na tą trasę przejeżdżacie przez las kabacki ? A jeżeli tak to jedzieie może czerwonym szlakiem ? (kiedyś próbowałem go pokonać posiłkując się opisem na tabliczce ustawionej w lesie, ale jest strasznie kiepsko oznaczony - w przeciwieństwie do zielonego i niebieskiego) Natomiast tutaj znajduje się mapka tegorocznego maratonu, który odbył się w Piasecznie. (jeszcze nie objechałem tej traski :oops: )
amoniak Napisano 24 Listopada 2005 Napisano 24 Listopada 2005 Jutro masa krytyczna . Wybiera się ktoś ?
Shadowcat Napisano 24 Listopada 2005 Napisano 24 Listopada 2005 Jeśli nie będzie zbyt wielkiej chlapy to zapewne ja ::smile:: [ale to jak zwykle nic pewnego bo mi potrafią rózne rzeczy zawsze wypaść ]
Krzysztof B. Napisano 25 Listopada 2005 Napisano 25 Listopada 2005 Masa masa i po masie: http://xc-zone.jgc.pl/forum/viewtopic.php?...p=132646#132646 pozdrawiam
amoniak Napisano 26 Listopada 2005 Napisano 26 Listopada 2005 Troszkę zimno było ale i tak fajnie :mrgreen: masa pierwszy raz w tym roku liczyła mniej niż 500 osód :? wydurniającego się gówniarstwa prawie nie było. generalnie było nieźle
Shadowcat Napisano 26 Listopada 2005 Napisano 26 Listopada 2005 Bo nie było wydurniającego się gówniarstwa, proste ::smile:: [a zimno to było generalnie tylko w twarz ::smile::]
Schwefel Napisano 26 Listopada 2005 Napisano 26 Listopada 2005 Jak nie było wydurniającego się gówniarstwa :?: :shock: Nie wiem czy byliście do końca ale pod syrenką jakiś gówniarz (ok.18lat) rzucał w tłum śnieżkami, mój bike oberwał w akumulator. Gdyby nie to że to była Masa bym mu naklepał. EDIT: Dam w tym temacie jego zdjęcia tak dla jasności. [ Dodano: 2005-11-26, 15:50 ] Foty tego cwaniaka co rzucał śnieżkami: To już nie piewszy jego wybryk. Zawsze jeździ po trawnikach/chodnikach, popisuje się jazdą na 1 kole.
Sand Napisano 26 Listopada 2005 Napisano 26 Listopada 2005 Moze niejestem z wawy, ani nie bylem na waszej masie ( na katowickiej owszem ) , ale takiego czegos bym nie tolerowal, niech kogos prosto w twarz trafi ? np w oko ? ,Rozumiem ze sniezka niejest specjalnie niebezpieczna, ale krzywde moze zrobic. Dla mnie to powazna pogadanka na miejscu , albo mu oddac tak w 20 -30 osob, zobaczymy czy mu bedzie sie chcialo nastepnym razem rzucac :twisted:
Schwefel Napisano 26 Listopada 2005 Napisano 26 Listopada 2005 Dostał od jednego kolesia śnieżką. Czajnik (założyciel Masy) też z nim gadał (ale nic to niedało).
Shadowcat Napisano 26 Listopada 2005 Napisano 26 Listopada 2005 Ja byłem troszkę daalej od syrenki, więc nawet nie wiem co się tam bliżej działo ::smile:: Z tyłu w każdym razie było spokojnie ::smile:: [porównując do letnich mas]
Schwefel Napisano 27 Listopada 2005 Napisano 27 Listopada 2005 Tu macie moją galerie z masy http://www.schwefel.livenet.pl/25_11_2005/
Sand Napisano 27 Listopada 2005 Napisano 27 Listopada 2005 Ładne ładne, u nas na mk.kom.pl niema niestety miejsca na galerie :/ wiec fotek brak, pozostaja tylko darmowe tymczasowe hosty :|
Ecia Napisano 1 Grudnia 2005 Napisano 1 Grudnia 2005 Marjucha: pewnie, że przez Kabaty - im więcej terenu, tym lepiej :twisted: . Z tym, że my zielonym jechaliśmy (od Powsina) 8) . Dzięki za traskę maratonu - na pewno powtórzymy na własną rękę ;-) ... Pozdówko chętne na śmiganko :-) :-) ...
Shadowcat Napisano 2 Grudnia 2005 Napisano 2 Grudnia 2005 Oo...tu się pochwale ::smile:: Przejeżdżałem dziś obok Elizochatki ::smile::
Ecia Napisano 2 Grudnia 2005 Napisano 2 Grudnia 2005 ... i zapomniałeś wpaść na herbatkę :cool: ... Pozdrówko z upomnieniem :-) ...
Shadowcat Napisano 3 Grudnia 2005 Napisano 3 Grudnia 2005 Tak bez zaproszenia? ::smile:: Nie wolno ::smile::
Ecia Napisano 3 Grudnia 2005 Napisano 3 Grudnia 2005 Trzeba było się zgłosić po zaproszenie . Pozdrówko informacyjne :-) .
amoniak Napisano 31 Grudnia 2005 Napisano 31 Grudnia 2005 Wczoraj byłem na masie nóżki mi zmarzły jak djabli bo zmokły a tak oza to było fajnie
TruskY Napisano 26 Lutego 2006 Napisano 26 Lutego 2006 witam! jestem z Piaseczna , wiec do Kabat blisko.szukam chetnych na wspolne wypady w niedzielne poranki ) . czy sa jacys chetni. A mieszkam tutaj od niedawna ,wiec w sumie nie znam za bardzo okolicy.w przyszly weekend moze nie ,bo wybieram sie do brata do Krakowa na mala jazde .a czasu juz nieduzo do Transcarpatii ) pora zaczac szlifowac forme.
Shadowcat Napisano 28 Lutego 2006 Napisano 28 Lutego 2006 Im bardziej na południe WWY tym bardziej szukaj Eci [i chyba [b]Lookasa[/b]], a im bardziej na północ tym bardziej szukaj mnie i Urwisssa [ztcp On mieszkał na północy Wawy ]. Aczkolwiek z powodu szkoły i pracy moja najbliższa dłuższa wycieczka zapowiadana jest dopiero gdzieś na przełomie kwietnia/maja...
Ecia Napisano 28 Lutego 2006 Napisano 28 Lutego 2006 Z powodu rychłej przeprowadzki moje wizyty w Kabatach stają pod dużym znakiem zapytania ... Za to Kampinos - zapraszamy ! Pozdrówko wycieczkowiczom .
TruskY Napisano 28 Lutego 2006 Napisano 28 Lutego 2006 no tak i znow pozostane sam . mi na razie nie chodzi o jakies dluzsze wycieczki ,takie tam zwykle na weekend .kondycja jest kiepska ,wiec sami rozumiecie.
Orionus Napisano 15 Marca 2006 Napisano 15 Marca 2006 A myslal ktos o jakiejs wiekszej wyprawie np. do Wyszkowa, lub wokol jeziora Zegrzynskiego? Ja bym sie z checia wybral, ale jak bedzie cieplej.
TruskY Napisano 16 Marca 2006 Napisano 16 Marca 2006 ja nie widze problemu ,tylko checi ,troche czsu i cieplejszego powietrza )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.