kregiel Napisano 13 Maja 2024 Napisano 13 Maja 2024 Cześć, Dzisiaj pierwszy raz miałem przyjemność przetestować radar od Garmina. Dotychczas jeździłem z lampkami Bontragera Flare RT + 200 RT. Po pierwszej przejażdżce na szosie zauważyłem, że do czasu wyjechania z miasta to pikanie jest uciążliwe. Zastanawiam się jak użytkownicy radaru sobie z tym radzą. Zastanawiam się, czy może nie lepiej w mieście mieć włączoną tylną lampkę Bontragera, a dopiero za miastem przełączyć lampki z poziomu Garmina 830, tylko, że jeżdżenie z dwoma lampkami, to chyba nie najlepszy pomysł. Jest jeszcze opcja, by włączać dopiero lampkę poza miastem i wyłączać po powrocie do niego. Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj
kregiel Napisano 13 Maja 2024 Autor Napisano 13 Maja 2024 @player123 Nie musisz teraz ciągle patrzeć na Garmina jak już wyjedziesz z miasta? Cytuj
Gość Napisano 13 Maja 2024 Napisano 13 Maja 2024 Patrze wtedy kiedy mam do ominiecia jakas dziure czy inna przeszkode, badz robie lewoskret.... Uzywam radaru od jakis 3lat juz i jest to najlepszy szosowy gadget jaki kupilem. W miescie i tak jest bez sesnu, bo nigdy nie wiesz kto ci siedzi na kole... i co zaraz zrobi... Cytuj
pecio Napisano 13 Maja 2024 Napisano 13 Maja 2024 Dokładnie radar 515 nie jest dedykowany do miasta. Po za miastem bajka. I wyłącz "bipanie " bo piernolca 😉 dostaniesz. Pojeździsz trochu to się tak w tym zakochasz , że bez Varii będziesz się czuł jak inwalida.😁 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi