pecio Napisano 16 Marca Napisano 16 Marca @ernorator Fałszywe alarmy pojawiają się w specyficznych warunkach. Podczas ruszania jak masz płot / słup/ drzewo/ itp za sobą to wyskakuje na chwilę pojazd . Też mi trzyma podobnie jak Tobie około 15 godzin w trybie " dzienne mrugi " . Do deklarowanych 24 godzin jednak trochu brakuje. Wczoraj pojawiły się problemy z ładowaniem . Musiałem robić reset Varii. Nie chciała się dać naładować żadną ładowarką. Cytuj
burz Napisano Środa o 15:00 Napisano Środa o 15:00 Wszystko działa pięknie, ale po kilkunastu kilometrach garmin Explore przestaje sygnalizować dźwiękiem wykryte pojazdy. Jakieś rady? Cytuj
pecio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Bardzo dobre podsumowanie...........https://www.youtube.com/watch?v=BjeR4W0o0D8&t=8s Cytuj
Eathan Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu ehhh @pecio a już przez weekend zracjonalizowałem sens posiadania poprzedniego modelu... Cytuj
pecio Napisano 40 minut temu Napisano 40 minut temu @Eathan co jednak czekasz na Varia RTL 520 ? 🤣 Cytuj
pecio Napisano 34 minuty temu Napisano 34 minuty temu Jak "kapusta " 💵 nie stanowi problemu to jest jedyna i słuszna droga . Zważywszy jeszcze na przyszłościowe myślenie w kontekście ekosystemu i możliwości . W innym wypadku tylko Varia 515. 1 Cytuj
Eathan Napisano 31 minut temu Napisano 31 minut temu @pecio się okazało, że mam jakiegoś mybenefita i mogę to zmienić na bon do trigar. Więc jakby mi 820 potaniała. Zamówię w środę jak doładują konto o kolejne punkty. 1 Cytuj
pecio Napisano 27 minut temu Napisano 27 minut temu Też mam u nich konto choć zdecydowanie wolę konkurencję a ostatnio to nawet konkurencję konkurencji . 😁 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi