chudzinki Napisano 8 Kwietnia 2024 Autor Napisano 8 Kwietnia 2024 Wczoraj założony Billy Bonkers 2.1 o wadze 490 gram. Pierwsze jazdy będą po załamaniu pogody 🙂. Cytuj
Pablo0mod Napisano 17 Czerwca Napisano 17 Czerwca @chudzinki jak sprawdziły Ci się opony Billy Bonkers? Jak w porównaniu do Kenda Piesmont? Czego aktualnie używasz 😊 Cytuj
chudzinki Napisano 17 Czerwca Autor Napisano 17 Czerwca Hmmm... Mnie ostatecznie nie podpasowała, za dużo asfaltu i kostki. Jeżeli ktoś jeździ więcej w terenie to bardzo dobra opcja. Piedmont dla mnie jest rewelacyjny. Udało mi się również dorwać zwijanego Kojaka i poza tym, że jest cichszy i fajnie wygląda to wcale nie toczy się lepiej od Kendy 🙂. 1 Cytuj
Pablo0mod Napisano 17 Czerwca Napisano 17 Czerwca Też skłaniam się do Kenda Piedmont ale rozważam czy nie lepiej coś zwijanego. Udało Ci się może przetestować Schwalbe Furious Fred? Cytuj
chudzinki Napisano 17 Czerwca Autor Napisano 17 Czerwca Nie, nie udało mi się dostać w PL. Teraz pewnie jest jeszcze gorzej. Podobnie zresztą jak ze zwijanym 2-calowym Kojakiem 🙂. Jakbyś był jednak zainteresowany Bonkersem to mam do sprzedania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi