raleigh Napisano Poniedziałek o 20:25 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:25 Hej! Mam mnożące się pytania odnośnie roweru z tytułu (link poniżej) jak i do samej marki. https://www.radon-bikes.de/en/roadbike/carbon/vaillant-disc-carbon/vaillant-disc-90-2023/ 2700€ za rower na elektronicznej, nowej (2x12) ultegrze? Gdzie haczyk?? Wiem, że cena promocyjna ale nawet jeszcze przed obniżką było to poniżej trzech tysięcy. Nie wiem też nic o samej marce poza tym, że niemiecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano Wtorek o 06:06 Udostępnij Napisano Wtorek o 06:06 Radon to marka sklepu bike-discount.de, raczej nie słychać na niego narzekań. Ps. Do ceny dolicz VAT i 50€ za wysyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raleigh Napisano Wtorek o 11:57 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 11:57 Nawet po doliczeniu VATu i przesyłki wychodzi zaskakująco tanio na tle konkurencji. Nie chodzi mi tutaj tylko o marki premium typu Spece, Treki, etc ale również o innych producentów, prowadzących sprzedaż bezpośrednią. Dlatego zastanawiałem się gdzie jest haczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano Wtorek o 12:50 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:50 Może wyprzedają stany magazynów na koniec sezonu. Karbonowy full jest przeceniony o 1000 euro i wychodzi jakiej 11 tys. zł z VAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi