Kettler Napisano 13 Lipca 2023 Napisano 13 Lipca 2023 @KurczakNorrismasz racje jak próbuje dać go do koszyka to go nie ma...🤔 napaliłem się jak łysy na grzebień😁
KurczakNorris Napisano 13 Lipca 2023 Napisano 13 Lipca 2023 Ponieważ sam sobie grzebię przy rowerach i się tego nie boję, gdybym bardzo chciał gotowego fulla tanio do roboty, upierał się na tego Lycana i gdyby to był mój rozmiar (a nie jest), brałbym tego: https://m.olx.pl/d/oferta/rower-gorski-ktm-lycan-274-27-5-CID767-IDUM1HT.html Na oko - spoko. Trochę negocjacji i nawet przy jakiejś dorzutce za wymianę normalnych części eksploatacyjnych w napędzie czy w zawieszeniu (serwis widelca, dampera, tuleje, łożyska itp.) jest to bardzo dobra propozycja.
jasmin Napisano 13 Lipca 2023 Autor Napisano 13 Lipca 2023 @KurczakNorrisPopatrz na lagi .. Wyglądają na zatarte. Jeśli o całość dbał jak o amorek to tzw' sztrucel' od handlowca 8 godzin temu, Kettler napisał: @KurczakNorrismasz racje jak próbuje dać go do koszyka to go nie ma...🤔 napaliłem się jak łysy na grzebień😁 @Kettler Te 'Lycany' są z 2016/2017 .. Tylko rynek wtórny
KurczakNorris Napisano 13 Lipca 2023 Napisano 13 Lipca 2023 Lagi widywałem gorsze, ale ostrożność podpowiada, żeby samemu sprawdzić, przed zakupem pojawiając się u sprzedawcy. To nie zawsze jest możliwe, wiadomo. Dla siebie brałbym, zrobiłbym mu serwis i zobaczył, jak działa. Jak dobrze, to dobrze, jak niedobrze, to pogoniłbym tego RSa za parę groszy komuś na części i kupiłbym jakiś fajny nowy leżak z ośką 15x100 czyli z taką, jak w tym Reconie z oryginalnej konfiguracji. Dużo tego teraz na portalach, bo ludzie uwierzyli w boosta. Za 1500 na pewno coś dobrego znalazłbym. Mówię za siebie, oczywiście.
jasmin Napisano 13 Lipca 2023 Autor Napisano 13 Lipca 2023 Jeśli ktoś jest zainteresowany rowerami KTM z tamtych lat to podklejam linka do katalogu online 2012-2017 (portugalski) z org cenami w Euro https://www.arquivo.ktm-bike.pt/produtos.php?cid=1&sub=70&col=7&pid=1803&lang=pt pdf online 2016 https://issuu.com/ktm-bike-industries/docs/ktm_imagekatalog-2016/60 Dodać jeszcze opinię osocbistą, że rower oprócz specyfikacji musi się podobać, a ten model - dokładnie ' lata 16/'17 ma urzekającą stylistyke.
jasmin Napisano 15 Lipca 2023 Autor Napisano 15 Lipca 2023 Bike przyszedł, ładnie zapakowany w pudełko tekturowe z innego roweru. Sprzedający nie okazał się oszustem, dla ostrożności nagrywałem otwieranie paczki przy kurierze (kurier filmował). Stan : okazał się lepszy niż myślałem, napęd - nie zużyty, opony ok, lagi ok, koła w miarę proste, luzów brak, śruby zawieszania i dampera jakby odkręcane były, manetki nie obdarte. Oprócz stanu na + zaskoczył mnie napęd dwurzędowy z przodu bo była też wersja 3x; Możliwość poprowadzenia linki wewnątrz do sztycy - przynajmniej mam nadzieję że tam gdzie przerzutka tylna wchodzi będzie przejście przez suport do sztycy; Obecnie szukam sztycy 30.9 na około 20+10 cm + gumowej przelotki pancerz w ramie 20x8mm, może wiecie jak to kupić?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.