Skocz do zawartości

[do 8300zł] las, górki - w tym szlaki piesze - 1x/tydz), single tracki - 3x/rok

jasmin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ponieważ sam sobie grzebię przy rowerach i się tego nie boję, gdybym bardzo chciał gotowego fulla tanio do roboty, upierał się na tego Lycana i gdyby to był mój rozmiar (a nie jest), brałbym tego:

https://m.olx.pl/d/oferta/rower-gorski-ktm-lycan-274-27-5-CID767-IDUM1HT.html

Na oko - spoko. Trochę negocjacji i nawet przy jakiejś dorzutce za wymianę normalnych części eksploatacyjnych w napędzie czy w zawieszeniu (serwis widelca, dampera, tuleje, łożyska itp.) jest to bardzo dobra propozycja.

Napisano

@KurczakNorrisPopatrz na lagi .. Wyglądają na zatarte. Jeśli o całość dbał jak o amorek to tzw' sztrucel' od handlowca

8 godzin temu, Kettler napisał:

@KurczakNorrismasz racje jak próbuje dać go do koszyka to go nie ma...🤔 napaliłem się jak łysy na grzebień😁

@Kettler Te 'Lycany' są z 2016/2017 .. Tylko rynek wtórny

Napisano

Lagi widywałem gorsze, ale ostrożność podpowiada, żeby samemu sprawdzić, przed zakupem pojawiając się u sprzedawcy. To nie zawsze jest możliwe, wiadomo. Dla siebie brałbym, zrobiłbym mu serwis i zobaczył, jak działa. Jak dobrze, to dobrze, jak niedobrze, to pogoniłbym tego RSa za parę groszy komuś na części i kupiłbym jakiś fajny nowy leżak z ośką 15x100 czyli z taką, jak w tym Reconie z oryginalnej konfiguracji. Dużo tego teraz na portalach, bo ludzie uwierzyli w boosta. Za 1500 na pewno coś dobrego znalazłbym. Mówię za siebie, oczywiście.

Napisano

Jeśli ktoś jest zainteresowany rowerami KTM z tamtych lat to

Dodać jeszcze opinię osocbistą, że rower oprócz specyfikacji musi się podobać, a ten model - dokładnie ' lata 16/'17 ma urzekającą stylistyke.

Napisano

Bike przyszedł, ładnie zapakowany w pudełko tekturowe z innego roweru.
Sprzedający nie okazał się oszustem, dla ostrożności nagrywałem otwieranie paczki przy kurierze (kurier filmował).
Stan :  okazał się lepszy niż myślałem, napęd - nie zużyty, opony ok, lagi ok, koła w miarę proste, luzów brak, śruby zawieszania i dampera jakby odkręcane były, manetki  nie obdarte.
Oprócz stanu na + zaskoczył mnie napęd dwurzędowy z przodu bo była też wersja 3x;
Możliwość poprowadzenia linki wewnątrz do sztycy - przynajmniej mam nadzieję że tam gdzie przerzutka tylna wchodzi będzie przejście przez suport do sztycy;

Obecnie szukam sztycy 30.9 na około 20+10 cm + gumowej przelotki pancerz w ramie 20x8mm, może wiecie jak to kupić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...