1nlk0s Napisano 26 Czerwca 2022 Napisano 26 Czerwca 2022 Witam, ogólnie mam problem w rowerze dirt. Dwa miesiące temu wymieniałem łańcuch na nowy, lecz po dwóch tygodniach łańcuch ten wisiał, a żadnych luzów w kole nie mam, lecz czasami tak powiedzmy raz na 100m coś strzela najprawdopodobniej w korbie i nie wiem co to jest.
Mod Team sznib Napisano 27 Czerwca 2022 Mod Team Napisano 27 Czerwca 2022 Jak masz koło mocowane na haki to mogło być słabo dokręcone i się przesunąć, stąd luźny łańcuch. Strzelanie w okolicach korby to najprawdopodobniej będzie suport (do wymiany).
1nlk0s Napisano 27 Czerwca 2022 Autor Napisano 27 Czerwca 2022 a czy mógłbyś mi polecić jakiś suport? do Roweru MTB Dirt Mafiabikes BlackJack D
1nlk0s Napisano 27 Czerwca 2022 Autor Napisano 27 Czerwca 2022 a z tylu nie mam kola mocowanego na haki
Mihau_ Napisano 27 Czerwca 2022 Napisano 27 Czerwca 2022 A to ciekawe, że nie masz, widocznie twój rower jest niezwykły Haki ramy Suport dobiera się do korby. W instrukcji producenta (korby) znajdziesz parametry jakie powinien mieć. A jak nie znajdziesz to musisz sobie zmierzyć
Mod Team sznib Napisano 27 Czerwca 2022 Mod Team Napisano 27 Czerwca 2022 Godzinę temu, 1nlk0s napisał: z tylu nie mam kola mocowanego na haki Jak nie jak tak?Haki poziome, uściślając: Suport taki: https://rowerowy.com/sklep/czesci/wklady-suporty/suport-bmx/prod/euro-mid-intro
1nlk0s Napisano 26 Lipca 2022 Autor Napisano 26 Lipca 2022 niestety ale problem powrócił ze strzelaniem a nawet teraz częściej strzela chyba ze moja waga (75kg) tez dala swoje 5 groszy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.