hawkeye Napisano 13 Maja Udostępnij Napisano 13 Maja Cześć. Zakupiłem nowego Foxa 32 Rhythm. Zaskoczyl mnie dźwięk, który wydaje amortyzator. W trakcie jazdy tego nie słychać, ponieważ dźwięk jest słyszalny tylko w początkowym skoku. https://drive.google.com/file/d/1pu2kuJ8VfcKs7nf5K99m_reKv3XG8W7s/view?usp=drivesdk Na filmie dźwięk jest trochę zniekształcony, ale to brzmi jak syk powietrza ew. olej pod ciśnieniem. W pracy widelca nie zauważyłem nieprawidłowości. Przy okazji drugie pytanie. Amortyzator ma manetkę blokady, której chciałbym się pozbyć. Wymiana na pokrętło manualne okazała się droga (niecale 400 zł). No ale skoro to Push to lock to wystarczy odkręcić linkę i będzie śmigać czy coś pomijam w mojej logice ? PS. W nawiązaniu do mojego tematu o wyborze amortyzatora chciałem wszystkim podziękować za rady. Wiele przemawiało za Reba ale przyznam że wybór po prostu był emocjonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano Sobota o 20:11 Udostępnij Napisano Sobota o 20:11 Wrzuć zdecydowanie dłuższe nagranie. To może być olej przeciskający się przez porty w tłumiku, lae trudno to ocenić po tym filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi