kacperk9393 Napisano 3 Maja 2022 Napisano 3 Maja 2022 Witam, planuje zakup roweru MTB do 4000zł. Myślałem o Kellys Spider 90 - czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tym rowerem, może polecić ? Katalogowo 4399 ale na a..drogo jest do urwania za 3899 także można powiedzieć że okazja. Ps. Witam wszystkich i pozdrawiam Miłego.
kacperk9393 Napisano 3 Maja 2022 Autor Napisano 3 Maja 2022 Bardzo bym prosił o jakąkolwiek podpowiedź, chciałbym jeszcze dziś zamówić rower.
Artur85 Napisano 3 Maja 2022 Napisano 3 Maja 2022 Kolego myślisz, że każdy rzuci się z pomocą, odkładając kolację 😉, a nawet nie napisaleś do czego tego roweru potrzebujesz, jakie są Twoje wymiary itp. Jak go kupisz jutro to świat się nie zawali i dostaniesz go w tym samy terminie. Porównywałeś go z jakąś konkurencją? Rower jak rower, nie rozpadnie się od patrzenia i jak cena gra i wygląd pasuje to będzie ok.
Mod Team bogus Napisano 3 Maja 2022 Mod Team Napisano 3 Maja 2022 Rower przyzwoity, aczkolwiek alternatywa zawsze się znajdzie. Do czego ten rower ma służyć i jakie są Twoje rowerowe doświadczenia/wymagania?
kacperk9393 Napisano 3 Maja 2022 Autor Napisano 3 Maja 2022 Do tej pory jeździłem głównie po asfalcie i lekkich leśnych dróżkach, jednak chciałbym przerzucić się głównie na lasy, tereny niezabudowane itp. ogólnie mieszkam w zasadzie pod pasmem gór sowich więc żal było by nie korzystać. Wzrost 180, waga 92 (mam zamiar zejść więc patrzę trochę do przodu). Do tej pory miałem coś na zasadzie Crossa (jakiś noname, Kands bodajże) jednak w góry to on się średnio nadawał.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.