outbreakzzz Napisano 2 Lutego 2022 Napisano 2 Lutego 2022 Cześć! Nie ma głupich pytań, więc spróbuję. Czy pedały powinny obracać się lekko, bez oporów? Kupiłem moje pierwsze dobre pedały - race face chester i podczas próby zakręcenia pedała dłonią oczekiwałem, że będą się kręcić lekko [coś jak koła rowerowe] a w rzeczywistości pedały stosunkowo szybko zatrzymują się do zera. Czy to normalne?
cervandes Napisano 2 Lutego 2022 Napisano 2 Lutego 2022 Jak się pedał kręci jak oszalały, to tylko dlatego, że nie ma smarowania. Jest suchy. Jeśli kręci się jak w miodzie, to jest idealnie. Mocy na tym tracisz tyle co nic, a przynajmniej wiesz, że w środku nie panuje susza.
outbreakzzz Napisano 2 Lutego 2022 Autor Napisano 2 Lutego 2022 U mnie jest jak w miodzie mniej więcej, więc muzyka gra. Dziękuję za rozjaśnienie teamtu.
Dokumosa Napisano 2 Lutego 2022 Napisano 2 Lutego 2022 Swoją drogą ciekaw jestem czy ta wersja 2 chesterów jest nadal na 3 łożyskach maszynowych?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.