Szymq94 Napisano 21 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Cześć! Kupiłem ostatnio rower Giant Contend SL1 disc 2019. Ma on system hydrauliczny Giant conduct. Chciałbym do niego w przyszłości założyć lemondkę, ale wynalazek Gianta zajmuje sporo miejsca i nie wiem czy będzie to możliwe. Czy ktoś próbował to kiedyś zrobić i mógłby coś doradzić? Może udało by się wcisnąć uchwyty pod przewodami w miejscach zaznaczonych na obrazku, ale martwi mnie lewa strona - tam byłoby trochę ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 21 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Temat wraca co jakiś czas, nic tam nie "wciśniesz" bez uszczerbku na pracy hamulców. Lemondkę możesz zamontować dopiero (mniej więcej) w miejscu, gdzie ci się kończy owijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymq94 Napisano 21 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Dziękuję za informację. A czy istnieją w takim jakieś modele lemondek, które by się tutaj nadawały najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 21 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Jak dla mnie totalny bezsens cokolwiek w tym kierunku kombinować. Trzeba zacząć albo od ogarnięcia pełnej hydrauliki albo przejścia na mechanikę jeśli aż tak bardzo ci na lemondce zależy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi