Arche Napisano 24 Października 2021 Napisano 24 Października 2021 https://allegro.pl/oferta/2021r-rower-merida-big-nine-200-xl-20-9861788939?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_uzsd_sport_rowery_pla_ss&ev_adgr=rowery&ev_campaign_id=14398658358&gclid=Cj0KCQjwiNSLBhCPARIsAKNS4_f-CcgRf-aMm_va_GHFDzlf7_h4PDShyyWfOZSB0Rs24f3SLnFr1_caAorrEALw_wcB https://rower.com.pl/ghost-kato-pro-29-2105942 chętnie 29' wygodna pozycja, kierownica do siebie, ku górze.... możliwości upgrade w przyszłości...
Q_u Napisano 24 Października 2021 Napisano 24 Października 2021 Na swoje 178 chcesz Meridę o rozmiarze XL? Już pominę, że to kolejny przez Ciebie założony temat i nadal męczysz.
Gość Napisano 24 Października 2021 Napisano 24 Października 2021 Godzinę temu, Arche napisał: wygodna pozycja, kierownica do siebie, ku górze.... możliwości upgrade w przyszłości... Lekki wiatr koronami ledwie porusza... Jakoś się tak poetycko zrobiło. Co to niby znaczy? Kierownica do siebie i do góry?
Arche Napisano 24 Października 2021 Autor Napisano 24 Października 2021 2 godziny temu, Q_u napisał: Na swoje 178 chcesz Meridę o rozmiarze XL? Już pominę, że to kolejny przez Ciebie założony temat i nadal męczysz. chodzi porównanie osprzętu, wady i zalety, stosunek cena/osprzęt. jak by chodziło o rozmiar to bym zapytał.. Panie mądraliński, trochę wnikliwości .... męczę bo odpowiadają tacy jak Ty i jak Ty wykaż się wiedzą i wnieś coś konstruktywnego Godzinę temu, skom25 napisał: Lekki wiatr koronami ledwie porusza... Jakoś się tak poetycko zrobiło. Co to niby znaczy? Kierownica do siebie i do góry? kierownica gięta do góry, i pozycja bliżej do trail, enduro niż xc... Sz.P Mickiewicz inaczej kolejny mądry który próbuje być na siłę dowcipny, po wrzuconych propozycjach można było spróbować zrozumieć o co chodzi...
Gość Napisano 24 Października 2021 Napisano 24 Października 2021 Ta, można było zrozumieć. Bo akurat kąt kierownicy, to najbardziej istotna rzecz przy kupnie roweru. Wrzucasz rowery XC, a piszesz coś o Trailu. No ale jak wszyscy są burakami, bo nie mają pojęcia o co chodzi w Twoim dziwnym opisie, to powodzenia w szukaniu roweru 👍
Arche Napisano 24 Października 2021 Autor Napisano 24 Października 2021 A ja Myślę, że bliżej im do HT niż XC... Weź nie pisz już w moim poście i nie zaśmiecaj go.. Ważniaku.. Serio, Ja pisze posty i używam forum żeby się czegoś nauczyć od innych , a nie żeby wdawać się w dyskusję z osobami które przypominają hejterów, BEZ ODBIORU Dla mnie kąt kierownicy ma duże znaczenie ze względu na ból pleców.
Q_u Napisano 24 Października 2021 Napisano 24 Października 2021 1 godzinę temu, Arche napisał: wykaż się wiedzą i wnieś coś konstruktywnego A ja Myślę, że bliżej im do HT niż XC Że co Proszę? 🤣 Dla mnie kąt kierownicy ma duże znaczenie ze względu na ból pleców. Jesteś na etapie wyboru rozmiaru. Dobierz go odpowiednio to nie będziesz musiał regulować tego wzniosem i kątem.
Galvatron Napisano 24 Października 2021 Napisano 24 Października 2021 Jeśli chcesz pozycję wygodniejszą niż w typowym ścigaczu XC, to rozważ Rockridera AM 100 HT: https://www.decathlon.pl/p/rower-gorski-mtb-all-mountain-rockrider-am-100-hardtail/_/R-p-331946
Q_u Napisano 24 Października 2021 Napisano 24 Października 2021 Pierwsze to pasuje aby kolega poznał podstawy skrótów, tj. HT i XC. Potem można coś doradzać. Tyle że patrząc na bunt i czas tych poszukiwań, to takie walenie głową w mur. Pomijam już dostępnosc rowerów.
m0d Napisano 25 Października 2021 Napisano 25 Października 2021 12 godzin temu, Galvatron napisał: Jeśli chcesz pozycję wygodniejszą niż w typowym ścigaczu XC, to rozważ Rockridera AM 100 HT: Nie wiadomo gdzie i jak pytający chce na tym jeździć, standardowo chce górala tylko z pozycją jak na mieszczuchu, a Ty się standardowo nabierasz na kolejny taki temat Ędórówkę proponuję polecić
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.