Andszy Napisano 13 Września 2021 Napisano 13 Września 2021 Witam, Próbowałam jeździć na rowerze z włączonym endomondo, wszystko super, tylko, że przy jeździe przerywanej muszę go cały czas stopować i startować, ciągle o tym zapominam i w efekcie okazuje się że zamiast 1h jechałam 1.5 ze średnią 8/h. Przy prostym liczniku rowerowym tego problemu nie ma. Zastanawiam się, czy da się to jakoś obejść? Czy sensor prędkości połączony z aplikacją by to zmienił?
Gość Napisano 13 Września 2021 Napisano 13 Września 2021 Ciekawe. Tak czy inaczej, gdzieś powinna być opcja Auto Pauzy. Aha, zacznij używać Stravy.
Q_u Napisano 13 Września 2021 Napisano 13 Września 2021 Godzinę temu, Andszy napisał: z włączonym endomondo Przecież to już nie działa z dobre pół roku jak nie dłużej.
revolta Napisano 14 Września 2021 Napisano 14 Września 2021 U niektórych działa, tak jak u mojego kolegi tyle że nie można zapisać da nago przejazdu, robi skriny 😜, u mnie nie działa.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.