Skocz do zawartości

[4000-6500] Pomoc w wyborzewygodnego) gravela

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej, chciałbym kupić gravela ale nie za bardzo mam doświadczenie. Będę przesiadał się z roweru trekkingowego na którym pozycja jest bardzo wygodna, więc i gravela poszukuję jak najwygodniejszego żeby przesiadka aż tak nie bolała. Moje sprawdzanie czy gravel jest wygodny też jest dosyć karkołomne, patrze tylko na stack i tyle, kieruje się myślą że im większy stack tym wygodniej, ale wiem że też są też jakieś inne czynniki. Na razie rozważam Meride silex 200/300 https://ambike.pl/rower-gravel-merida-silex-200-57582.html a na oku mam też kross esker 4.0, Author AURA XR4 
jak by ktoś miał jakieś polecenie wygodnych graveli to chętnie przyjmę, przydała by się też porada na jakie parametry patrzeć sugerując się czy pozycja będzie raczej wygodna czy sportowa (wiadomo że najlepiej usiąść i przetestować, ale taka posucha na rynku że jak coś znajdę to i tak pewnie internetowo)

Napisano

Jeśli chodzi o dolną granicę twojego budżetu to Marin 4C, popularny gravel o bardzo komfortowej geometrii. Ale obecnie może być problem z dostępnością.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...