Skocz do zawartości

[4000-4500] Rower dla mężczyzny 188cm i 94kg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ostatnio postanowiłem zaopatrzyć się w nowy rower ponieważ  obecny który posiadam to rower górski który ma już dobre 10 lat i jest już trochę przymały. Totalnie nie znam się na rowerach nie wiem który jest dobry a który beznadziejny i chciałbym prosił o pomoc. Rower służył bym mi do dojeżdżania do pracy lecz po pracy i w weekendy do pośmigania po lesie.

Napisano

https://www.kellysbike.com/pl/xc-c923/gate-30-dark-29-p67882

W tym przedziale cenowym, szukałbym czegoś co ma sztywne osie, napęd 1x (chyba, że lubisz przednią przerzutkę). Amortyzatory jakie spotkasz to tanie powietrzne uginacze, które spełniają swoja rolę. Wystrzegaj się amortyzatorów ze sprężyną stalową, bo nie powinno ich być w tej półce cenowej. Cokolwiek kupisz, ważne żeby Ci się podobało. 

Napisano

Masz budżet pod 5 tys a interesujesz się jakimś odpadem rowero-podobnym za 2 tys? Gdzie tu sens i logika? Rozumiem, że się można nie znać i z rowerami kiepsko bo ich brak ale bez przesady. 

Napisano
7 minut temu, Amatorskidriver napisał:

Sorki wielkie to był Talon 0 a nie 4-ge.

No to lepiej o ile to jest ten z amorem Gianta a nie RS Judy. Co nie zmienia faktu, że Giant dołączył do marek robiących sobie jajca z klientów pod względem cena jakość. Jesteś kolego dość wysoki i masywny czyli trzeba jak chcesz na dłużej roweru solidniejszego. Te 3 propozycje wyżej są zdecydowanie lepsze. Szukał bym dalej. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...