OoOoOoOoOoO Napisano 25 Czerwca 2021 Napisano 25 Czerwca 2021 Mam pytanie, nie miałem zbytnio styczność ze sztycami regulowanymi i zastanawiam się czym różni się np. taki rockshox reverb za ponad tysiąc od tańszych które kosztują z 400zł. Czy warto dopłacić kilkaset złotych na lepsza?
kipcior Napisano 25 Czerwca 2021 Napisano 25 Czerwca 2021 Poczytaj sobie to: https://www.1enduro.pl/sztyce-regulowane-przeglad-rynku-2020/ Jak to mówią biednego nie stać na tanie rzeczy. Co nie znaczy żeby brać Reverba, bo on był najlepszy ale kilka lat temu. A teraz są jeszcze droższe modele
Mod Team sznib Napisano 25 Czerwca 2021 Mod Team Napisano 25 Czerwca 2021 Starsze Reverby to były padaczki i nie wiem skąd ich popularność. Może stąd że były seryjnie montowane w wielu rowerach. Większość ich użytkowników narzekała i z ulgą wymieniali je na inny model. Zapowietrzanie, sagowanie, droga obsługa. Już kilka lat temu były lepsze mykmyki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.