Silvershoot Napisano 13 Kwietnia 2021 Napisano 13 Kwietnia 2021 Witam! Mam do sprzedania w stanie idealnym kask Specialized Echelon 2 (Storm Grey) w rozmiarze M (55-59 cm). W kasku przejechałem 500 km w zeszłym sezonie. Cena 340 zł. Mam do sprzedania także rękawiczki Specialized Body Geometry Sport Gel w kolorze Aqua/Cast Blue Arrow w rozmiarze S. Cena 70 zł. Zdjęcia można znaleźć na OLX. Zapraszam do zakupu.
siwymariusz Napisano 13 Kwietnia 2021 Napisano 13 Kwietnia 2021 https://www.olx.pl/d/oferta/specialized-echelon-2-storm-grey-rozmiar-m-CID767-IDJqyOw.html#f8b1291566 tu masz
Mod Team sznib Napisano 13 Czerwca 2021 Mod Team Napisano 13 Czerwca 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.