kwj Napisano 26 Marca 2021 Napisano 26 Marca 2021 Mam okazję kupić za 5 stówek używany Merida Crossway 20-MD 2015 Wzrost 181 cm, waga 85 kg. Jeździłbym raczej rekreacyjnie na niedługie odległości, bardziej służyłby mi jako rehabilitacja kolana póki co. Jazda póki co po aslafcie, ale później ewentualnie też po szutrze (leśnie ścieżki). Tylko nie znam się totalnie na rowerach, myślicie, że cena jest adekwatna? Może coś innego? Nie chcę kupować nowego roweru, bo muszę po prostu poobserwować kolano, czy wszystko będzie dobrze, jeśli tak to później pewnie coś lepszego kupię, ale póki co ogranicznam się do używanych.
MikeSkywalker Napisano 26 Marca 2021 Napisano 26 Marca 2021 A rozmiar roweru? To przy problemach z kolanem ważne. Cena świetna za taki rower, jak nie jest zajechany/kradziony.
WaGiant Napisano 26 Marca 2021 Napisano 26 Marca 2021 No właśnie , wszystko zależy od stanu w jakim jest rower . Jeśli gotowy do jazdy to cena ok ale często ludzie jeżdżą latami nic nie robiąc , nic nie wymieniając . Pytanie czy potrafisz ocenić stan roweru i czy jesteś gotowy wydać kilka stówek na wymianę napędu . No i oczywiście rozmiar ramy ważny !
kwj Napisano 27 Marca 2021 Autor Napisano 27 Marca 2021 Nieaktualne już niestety, rozwer został sprzedany. Niemniej jednak dzięki za odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.