Skocz do zawartości

[Manetka sztycy regulowanej]Jaka sztycy Kind Shock?

Kubeeq

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Ostatnio złamała mi się dźwignia sztycy podczas mocniejszego naciśnięcia. Plastikowa manetka po prostu pękła i nie da się w żaden sposób tego naprawić. W internecie można wyszukać odpowiednią manetkę firmy Kind Shock do mojej sztycy, lecz ceny wahają się od 200 zł. Są może jakieś uniwersalne, tańsze dźwignie, które będą pasować do mojej sztycy? Dla ciekawskich mój rower to Kellys SWAG 30 2019 

Napisano

Z tych dwóch podanych Shimano na pewno będą działać tak samo jak ten Kind Shock? Muszę się upewnić na 100 % czy będzie funkcjonować poprawnie po wymianie.

IMG_20210309_201831.jpg

Napisano

Kreatywne i pewnie praktyczne podczas jazdy. Sam bym zrobił coś podobnego tylko ciężej właśnie z tą drukarką.

Napisano

Ta została trochę przerobiona bo dodałem łożysko do środka co sprawiło że sama manetka działa dużo lżej 

Ja mam drukarkę w domu więc nie było problemu zrobić 

Napisano
54 minuty temu, Kubeeq napisał:

Z tych dwóch podanych Shimano na pewno będą działać tak samo jak ten Kind Shock?

Mam kind shocka lev integra z jedną z linkowanych manetek Shimano i działa lepiej od fabrycznej z uwagi na obecność sprężyny powrotnej w manetce Shimano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...